El Programa d’Atenció gratuïta en Teràpia Familiar ofereix suport terapèutic a families que estiguin passant per situacions de crisi, i que no disposin de recursos econòmics, ni tinguin accés a altres recursos gratuïts o de baix cost.

El Programa d’Atenció gratuïta en Teràpia Familiar Inclou un màxim de 8 sessions d’una hora a hora i mitja de durada, a raó d’una sessió cada quinze dies. S’hi poden acollir famílies en les que el membre de més edat no superi els 50 anys.

Com beneficiar-se d’aquest Programa?

Per accedir a formar part d’aquest programa, cal complir amb les següents condicions:

  • Persones majors d’edat  (en el cas de les families s’atén a pares i fills)
  • Baix nivell d’ingressos, o estar en situació d’atur
  • Cap persona que participi en aquest programa ha d’estar en tractament psiquiàtric, ni patir addiccions, o altres trastorns que puguin interferir en el treball de suport (en cas de dubte, consulteu-nos).
  • No estar en un altre procés actiu de suport psicològic (en cas de dubte consulteu-nos)
  • La situació que doni origen a la demanda no ha de ser una situació crònica de llarga durada.

Qui presta aquest servei?

L’atenció piscològica està a càrrec de professionals de l’àmbit de la psicologia i el treball social, i per tant plenament capacitats per a l’exercici de la seva professió. L’actuació d’aquests professionals està supervisada per professionals senior, amb àmplia experiència professional i de supervisió, per tal de garantir el màxim nivell de qualitat de l’atenció i el suport psicològic prestats..

Aquest programa es porta a terme en el el marc d’un conveni de formació amb la Fundació Universitat de Girona. 

Com sol.licitar-ho?

Les persones interessades en accedir a aquest servei han de demanar-ho fent servir el qüestionari que hi ha més avall, o bé en el telèfon 93 215 58 83, indicant clarament que volen accedir al Programa d’Atenció gratuïta en Teràpia Familiar.

Atès que el nombre de persones que poden ser ateses és bastant limitat, es recomana inscriure’s en aquest programa el més aviat possible.

Calendari

En aquest Programa es poden començar a rebre sol.licituds a partir de l’1 d’octubre.

Les demandes rebudes es comencen a assignar a partir de principis de novembre als diversos professionals que faran l’atenció, fins a esgotar el nombre de places disponibles.

Inscripció en el Programa d’atenció gratuïta en Teràpia Familiar